Vitacer

Vitacer is een nieuwe merknaam is gespecialiseerd in de productie en verkoop van keramische wand- en vloertegels. Het werd opgericht met het oog op de ontwikkeling van een solide steeds toenemende aanbod van cutting-edge producten, terwijl ook het garanderen van de kwaliteit en een ongeëvenaarde service.

Om het doel te bereiken, werd sterk geïnvesteerd in de technologie op zoek naar nieuwe ingenieuze, productievere werkprocessen. Er werd ook voet aan de grond gekregen op verschillende markten over de hele wereld.

In overeenstemming met zijn poging om innovatieve producten van topkwaliteit en systemen te lanceren, heeft Vitacer de verkoop van 20mm dik outdoor keramische tegels met een veilige niet-slip grip, hoge buigsterkte en hoge brekende belasting De weg bereid, in aanvulling op de STI Smooth & Grip porseleinen tegels , die een soepel gevoel combineert met een antisliphandgreep.

Vila-real op het hoofdkantoor in Castellón, Vitacer produceert en distribueert de verschillende soorten porselein tegels en wit-body wandtegels in verschillende formaten en afwerkingen. Dankzij de service van topkwaliteit en een brede keuze aan producten, is de naam van het merk helemaal klaar om een ​​toonaangevende reputatie in de keramische tegels sector te smeden.

 

0.jpg