Caesar Vibe Frost

01_vibe_frost_60x120.jpg
Omschrijving Caesar Vibe Frost. De Caesar Vibe Frost tegels zien er niet alleen uit als echte houtlook tegels, ze voelen ook aan als echte houtlook tegels. Door de verschillende oppervlaktes en vele prints "leeft"de Caesar Vibe vloer. De Caesar Vibe tegels zijn leverbaar als naturale in de maten 20x120 en 30x120, de Caesar Vibe Grip Frost 20x120 is een stroeve anti-slip tegel. Verder bestaat de Caesar Vibe voor 20 % uit gerecycled materiaal. De Caesar Vibe serie is leverbaar in de volgende kleuren. Caesar Vibe Rovere , Caesar Vibe Quercia , Caesar Vibe Cinder , Caesar Vibe , Caesar Vibe Frost , Caesar Vibe Marsala (alleen 20x120) en de Caesar Vibe Marsale Raw (alleen 20x120).5-slider-vibe-1200x707frost.jpg

Als u deze offerte aanvraagt, nemen wij contact met u op om af te spreken hoe de levering en de betaling plaats zullen vinden. U kunt de tegels afhalen in ons magazijn en daar afrekenen of de bestelling tegen een meerprijs laten bezorgen op uw adres na vooraf het bedrag overgemaakt te hebben.

 

Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven hoeveel tegels u wenst en kunt u ook aangeven of u aanvullende materialen zoals lijm of cement nodig heeft.

 

U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte voor het aantal tegels en eventuele aanvullende materialen.